2010. október 28., csütörtök

Facebook-on megismerkedtem Ibolyával, akinek a freeform karkötői teljesen elbűvöltek. Készített az egyik karkötőjéről egy kis készítési útmutatót, majd kedden este még pár szót beszéltünk. Szerda reggel úgy keltem, hogy bizony én ennek most neki állok! Íme, még kapocs nincs rajta, illetve a fotót nézegetve gondolkodom egy kis bővítésen is.


Ibolyának pedig egy nagy -nagy köszönömöt küldök, mert nélküle sose álltam volna neki!


7 megjegyzés:

horimarika írta...

De jó! De jó!!!!

Vera Násfa írta...

Ibolya ékszereit már én is csodáltam, de ez is nagyon szép lett! Folytatsd csak! :-)
(Egyet bánok, hogy nem tudom a képeidet nagyítani)

Ági mama írta...

Ó de ügyes vagy! Nagyon szépet alkottál!!

Ibolya írta...

Jujjjj de jóóó! Látod, tényleg nem ördöngős a dolog! :-) Nagyon jó a színösszeállítás, mindenféle bigyó-bogyó van benne, művészien kócos, más nem is kell hozzá, nagyon tetszik! :-)
Egy dologra figyelj oda nagyon, - csak tapasztalatból írom - ahol csak egy szállal kapaszkodik a gyöngy a többihez, az ezüst rizs gyöngy és az ezüstök találkozása, ott menj oda-vissza legalább háromszor a damillal, mert az a legérzékenyebb pont, ott könnyen elszakadhat. Én már jártam így, azóta ezeken a gyengébb kapcsolódási pontokon többször is átmegyek. De lehet, hogy erre nélkülem is rájöttél, sőt biztos is. Örülök, hogy láthattam az első freeformodat, reméljük nem az utolsó! :-)

Ibolya írta...

ó és én is sajnálom, hogy nem tudtam nagyítani a képen :(

Szikati írta...

A freeform mindig lenyűgöz, olyan csodálatosak, fantáziadúsak az így készült munkák. Minden tiszteletem és elismerésem azoké, akik ezt a technikát művelni tudják. Most már Te is közéjük tartozol, nagyon ügyes vagy, le a kalappal!!!

Unknown írta...

Jajj de örülök, hogy így tetszik nektek!

Ibolya!Így örülni ennek! Már ezért megérte megfűzni!:-D Nagyon feldobtál vele! Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat, mert bizony erre hirtelen nem is gondoltam.Oda fogok figyelni rá a jövőben. :-)

Képnagyítás: Eddig ment, most mért nem megy? Nem értem! :-(